Pusryčių Buritai
Paruošimo laikas
25 minutės
Porcija
2
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
10
Ingridientai
Buritai
- 4 dideli kiaušiniai
- 2 šaukštai pieno
- 15g sviesto
- 6 šaukštai pupelių
- 100g Old El Paso™ Original Chunky Salsa Dip Mild
- 2 Old El Paso minkštos kvietinės tortilijos, pašildytos
- 50g smulkinto čederio sūrio
Patiekimu
- Grietinė
- Šviežia smulkinta kalendra
- Skrudinta kiaulienos šoninė
Instrukcijos
- Šakute suplakite kiaušinius ir pieną nedideliame inde. Pabarstykite druskos ir šviežiai malto pipiro pagal skonį.
- Ištirpinkite sviestą neprilimpančioje keptuvėje ant vidutinio karščio. Supilkite plaktus kiaušinius į keptuvę ir kepkite 3-4 minutes. Kol kiaušiniai kepa, naudodami mentelę, švelniai pakelkite jau iškepusias dali ir leiskite neiškepusiam mišiniui patekėti į apačią. Patraukite keptuvę nuo karščio ir laikykite šiltai.
- Suberkite pupeles ir salsa ant tortilijų, palikdami tuščią 1cm kraštą. Užbarstykite sūrį. Įdėkite kiekvieną tortiliją į mikrobangų krosnelę ir pakaitinkite 45-60 sekundžių ant maksimalios galios, kol produktai sušils ir sūris pradės lydytis.
- Padalinkite iškepusią kiaušinienę į dvi dalis ir padėkite į kiekvienos tortilijos vidurį. Sulankstykite tortiliją ir perpjaukite per pusę ir uždėkite ant viršaus grietinės ir smulkintos kalendros. Patiekite su traškia šonine.
Eksperto patarimai
- Vegetariškiems pusryčiams vietoj šoninės patiekite pakepintų pievagrybių arba pomidorų.
- Aštriam kiaušinių įdarui, suberkite susmulkintą raudonajį čili pipirą išlydytame svieste prieš supilant kiaušinius.