Krevečių Fachitas
Paruošimo laikas
20 minutės
Porcija
4
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
10
Ingridientai
- Old El Paso™ prieskonių mišinys “Fajita”
- 8 mediniai pagaliukai
- 8 vnt Old El Paso™ minkštos kvietinės tortilijos
- 500 g didelės, nekeptos krevetės, išlukštentos
- 2 šviežūs laimai, sultys ir žievė
- 1 vidutinio dydžio salota
- 1 vidutinis raudonasis svogūnas, geltona arba orandžinė paprinka, plonai supjaustyta
- Kalendra (susmulkinta)
- 2 šaukštai augalinio arba alyvuogių aliejaus
- Daug šaltos grietinės patiekimui
Instrukcijos
- Paruoškite šias krevečių fachitas su čili ir laimu, sumaišydami Fachita prieskonių mišinį su 2 laimų sultimis, žievele ir aliejumi.
- Sudėkite krevetes į didelį dubenį ir užpilkite mišinį. Suverkite krevetes ant medinio iešmelio ir pakepinkite abi puses po 2-3 minutes ant vidutinio karščio.
- Kai krevetės iškeps, išimkite jas ir sudėkite į likusį laimo ir prieskonių mišinį, kad jos įgautų dar stipresnį skonį.
- Sušildykite tortilijas pagal instrukcijas ant pakuotės.
- Sudėkite krevetes į šiltą tortiliją, pridėkite salotų ir šaukštą grietinės. Susukite ir dalinkitės su savo draugais.